[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Zarząd Miejski poraz drugi przypomina, że zbliża się wiosna ... / Nosowski Henryk. - Nosowski, Henryk (Zarząd Miejski Miasta Lęborka, 1946)
Afisz informujący o obowiązku utrzymania czystości w mieście w związku z zagrożeniem epidemicznym.