[Ulotka. Incipit] Szanowni Państwo, Komitet Obywatelski i NSZZ Solidarność naszego miasta przedstawiają Wam listę 32 osób ... ([wydawca nieznany], 1990)
Ulotka wyborcza kandydatów na radnych w Sopocie w wyborach samorządowych.