Carl Streller Ex Libris / Josef Sattler. - Sattler, Joseph (1867-1931) (1931)
Otwarta książka, z której buchają płomienie, z ognia wyłaniają się postacie: śmierci, diabła, anioła i człowieka. Napis: Carl Streller Ex Libris. Sygnatura artysty monogram IS w obrębie kompozycji.