Einladung zum 4. Bundesfest des Danizger Stenographenbundes Stolze-Schrey : am 1. u. 2. September 1928 in Danzig. ([wydawca nieznany], 1928)
Zaproszenie wraz z programem na zjazd stenografów w Gdańsku 1-2 września 1928 r.