Ex Libris Conny Pater W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia wzniesione do góry, jak u oranta dłonie, u dołu po lewej stronie mały herb. Napis u góry: Ex Libris i u dołu: Conny Pater. Sygn. aut. w obrębie kompoz.