Ex Libris Knižnye Znaki Kalašnikova / A. K. - Kalašnikov, Anatolij Ivanovič (1930-2007) (1967)
W owalu napis: Ex Libris, na dwa razy zagiętym prostokącie: Knižnye Znaki Kalašnikova. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.