Gdańsk - ściana pomnik Pocztowców / fotografia Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1979)
Przedstawia kamienne epitafium na murze dawnego dziedzińca Poczty Polskiej w Gdańsku projektu Marii i Zygrfryda Korpalskich, około 1979 roku.