[Afisz. Incipit] Teatr Wybrzeże dla uczczenia tysiąclecia państwa polskiego przedstawia Cud mniemany czyli krakowiacy i górale. (Teatr Wybrzeże, 1966)
Afisz informujący o przedstawieniu w Operze Leśnej 16-17.09.1966 r.