[Afisz. Incipit] Obywatele! W dniu 23 lutego 1918 r., powstały siły zbrojne ... 31. rocznica Armii Radzieckiej ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o uroczystościach 22.02.1949 r. w Malborku.