"Sinfonie No. 8" - "Sinfonia da requiem" Krzysztofa Meyera / Marek Podhajski. - Podhajski, Marek (1938-2026)
1. Wprowadzenie. 2. Problemy formy. 3. Niektóre szczegóły techniki kompozytorskiej. 4. Ekspresja i przesłanie dzieła. 5. Aneksy.