[Afisz. Incipit] Chcesz się dobrze zabawić spędzić mile i wesoło wieczór? Przyjdź na Wielką Jesienną Zabawę Taneczną do "Cyganerii" ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie, która miała miejsce 20.11.1948 r. we Wrzeszczu, ul. Sobótki.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.