Montaż pomnika Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku przed budynkiem byłej poczty / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia montaż pomnika Obrońców Poczty Polskiej w Gdańsku, 1979 r.