Krzysztof Kamil Baczyński - Dramat / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1979)
Program teatralny premiery 1.09.1979 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku z okazji 40 rocznicy września. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Bruno Sobczak.