Krzysztof Kamil Baczyński - Dramat - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1979)
Program teatralny premiery 1.09.1979 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku z okazji 40 rocznicy września. Reżyseria: Ryszard Major, scenografia: Bruno Sobczak.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.