Młodzieży robotnicza i chłopska Polska Demokratyczna należy do Ludu. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz propagandowy nawołujący do udziału w kursach edukacyjnych z grudnia 1946 r.
Keywords: Edukacja -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty