Ex Libris Vaclav Havel W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1990)
Na tle falistych linii unoszący się anioł, niżej nietoperz w locie. U dołu napis w 3 wierszch: Ex Libris Vaclav Havel. Sygn. aut. w obrębie kompoz.