Nowy wodolot "Żeglugi Gdańskiej" / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia wodolot "Żeglugi Gdańskiej" zacumowany przy nabrzeżu Motławy, 5 maja 1978 roku.