[Afisz. Incipit] Ministerstwo Kultury i Sztuki w dniu 19 lutego 1950 roku ... odbędzie się uroczyste otwarcie Domu Kultury w Nowym Dworze Gdańskim. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o otwarciu Domu Kultury w Nowym Dworze Gdańskim, 19 X 1950.