Obwieszczenie : na podstawie dekrektu z dnia 22 października 1951 r. o dowodach osobistych [...] / Cholewiński Bronisław, Marczewski Stanisław. - Cholewiński, Bronisław ([s.n.], 1952)
Afisz z treścią obwieszczenia.