[Afisz. Incipit] Na basenie miejskim odbędą się powiatowe mistrzostwa pływackie. (Elbląg : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o zawodach w Elblągu 15.07.1951 r.
Keywords: Pływanie -- zawody -- druki ulotne; Pływanie; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne