Medal. Proklamacja Wolnej I Niepodległej Polski 5.XI.1916. ([Legiony Polskie], 1916)
Medal. Awers: Tarcza z Orłem, nad nią napis: Proklamacja Wolnej I Niepodległej Polski 5.XI.1916 W Obozie Leg. Pol. Rewers: Kobieta z mieczem i koroną, w tle kaplica i legioniści z uniesionymi szablami.