[Afisz. Incipit] Niedziela, 9.11.47 r. o godz. 14.00 Zawody piłkarskie o mistrz. Kl. A Pocztowy Klub Sportowy - Gdańsk K.K.S. "Unia" - Tczew ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o ostatnich zawodach o mistrzostwo Kl. A przed spotkaniem Derbów m. Tczewa.