Droga, biografia, teologia - Zawada, Andrzej (1948- ).; Miłosz, Czesław (1911-2004). (1998)
Recenzja książki : Piesek przydrożny / Czesław Miłosz. Kraków, 1997.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.