Polska Partia Socjalistyczna organizuje uroczystą akademię związaną z z 54 rocznicą istnienia P.P.S. ([s.n.], 1946)
Afisz inf. o akademii z udziałem Antoniego Dudy-Dziewierza w sali Teatru Miejskiego w Gdyni 24.11.1946 r.