Polska Partia Socjalistyczna organizuje uroczystą akademię związaną z z 54 rocznicą istnienia P.P.S. - Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948). Komitet Miejski (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o akademii z udziałem Antoniego Dudy-Dziewierza w sali Teatru Miejskiego w Gdyni 24.11.1946 r.
Keywords: Duda-Dziewierz, Antoni -- (1896-1979).; Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne