Koncert w 68 rocznicę odzyskania niepodległości / Muzeum Archidiecezji Warszawskiej ; [tekst Tadeusz Kaczyński]. - Kaczyński, Tadeusz (1932-1999) (s.n.], 1986)
Program koncertu, który miał miejsce w Muzeum Archidiecezji Warszawskiej 7 list. 1986 r. Wykonawcami byli muzyce z Filharmonii im. Romualda Traugutta.