Octopus : Film Festival 2019 - Hardziej, Patryk (1989- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 2019)
Plakat festiwalu w Gdańsku 07-11.08.19; twarz z mackami ośmiornicy.
Keywords: Festiwale filmowe -- Polska -- Gdańsk -- plakaty