Domy przy ul. 3-go Maja Nr 24-25 / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia budynki przy ul. 3-go Maja 24-25 w Gdańsku, dawna dyrekcja kolei, ujęcie z wiaduktu Błędnik, ok. 1985 r.