Ex Libris Bogny Wojciecha Jakubowskich - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005).; Jakubowska, Bogna (1939- ).; Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([S. l., 1968)
W kwadrat wpisane dwukolorowe koło. U dołu napis: Ex Libris Bogny Wojciecha Jakubowskich.
Nazwisko aut. na odwrocie, data wg działalności aut.
Ekslibris wykonany w technice akwaforty z głębokim tłoczeniem.
Data na podst. inwentarza zbioru ekslibrisów.