St. Katharinenkirche. Dominikanerplatz. Kiek en den kök. (s.n., 1875)
Przedstawia XIX-wieczny widok na Plac Dominikański w Gdańsku z ruinami Baszty Dominikańskiej oraz kościołem św. Katarzyny na dalszym planie.