Ex Libris Kati & Zoli Bognár / Józef Szuszkiewicz. - Szuszkiewicz, Józef (1912-1982) (1966)
Na tle kotary siedząca naga kobieta, obok stoi mężczyzna malujący obraz, napis: Ex Libris Kati & Zoli Bognár, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.