Dom Radzieckiej Nauki i Kultury w Gdańsku uprzejmie zaprasza na spotkanie / Dom Radzieckiej Nauki i Kultury w Gdańsku. (s.n.], 1988)
Zaproszenie na spotkanie "Lieteratura radziecka w świetle przebudowy", które miało miejsce 11.02.1988 r.