Księgozbiór Mariana Wojciechowskiego / [Antoni Dubik]. - Dubik, Antoni (1957)
Przedstawia na pierwszym planie lwa trzymającego tarczę z herbem i otwartą książkę, w głębi wieże i zabudowania miejskie. Napis u góry: Księgozbiór, u dołu: Mariana Wojciechowskiego.