Ex Libris Władysława Siedleckiego A. Gołębniak. - Gołębniak, Antoni (1917-1988) (1953)
Przedstawia na pierwszym planie ręce trzymające otwartą książkę, w tle tłum postaci, z lewej strony napis: Ex Libris, u dołu: Władysława Siedleckiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.