Ex Libris Jan Rhebergen C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1957)
Przedstawia głowę mężczyzny z profilu. U dołu napis: Ex Libris Jan Rhebergen. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.