Doktor Fabrizius działa / Stryj. - Stryjecki, Maurycy Tomasz (1923-2003) ([wydawca nieznany], 1967)
Na plakacie twarz mężczyzny i kolorowe strzałki na niebieskim tle. Nazwisko autora w lewym górnym rogu.