Doktor Fabrizius działa - Stryjecki, Maurycy Tomasz (1923-2003). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Na plakacie twarz mężczyzny i kolorowe strzałki na niebieskim tle. Nazwisko autora w lewym górnym rogu.
Na plakacie dodatkowe informacje: film kryminalny; reżyseria Richard Groschopp.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film niemiecki; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.