[Afisz. Incpit] Obwieszczenie w wyniku przeprowadzonej regulacji ... / Józef Grodnicki. - Grodnicki, Józef (Starosta Powiatowy Sztumski, 1948)
Afisz informujacy o możliowści dzierżawy wolnych parcel 6.08.1948 r.