Trzecia Rocznica "O.R.M.O." / Zarząd Towarzystwa Przyjaciół O.R.M.O. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o uroczystościach 21.02.1949. W dniu 26.02.1949 uroczysta akademia i zabawa ludowa (Kino Polonia).