Wystawa fotografiki Franciszka Karasiewicza. (Opole : [s.n.], 1961)
Afisz inf. o wystawie w sierpniu 1961 r. w Opolu.
Keywords: Karasiewicz, Franciszek -- (1915-1986).; Fotografia artystyczna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne