Język polski repetytorium dla maturzystów i kandydatów na studia : SuperMemo / [Elżbieta Prokopowicz, Marek Woś ; oprac. komputerowe Wojciech Czarnecki, Renata Kupczyk, Robert Wieczorek]. - Prokopowicz, Elżbieta (Wydaw. Naukowe PWN, 2007)
Zestaw 3000 pytań i odpowiedzi obejmujący zagadnienia historyczno-literackie oraz gramatyczne.