Jarosław Iwaszkiewicz - Odbudowa Błędomierza / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Program teatralny premiery 20.02.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Andrzej Markowicz.