Jarosław Iwaszkiewicz - Odbudowa Błędomierza - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1974)
Program teatralny premiery 20.02.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Andrzej Markowicz.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.