Ex Libris 200 Lat Insurekcji Kościuszkowskiej [Adam Panek]. - Panek, Adam (1952- ). (1994)
Liczba 200, w którą wpisany napis, w cyfrę 2: Ex Libris, w jedno 0: portret Tadeusza Kościuszki, w drugie 0: Insurekcji Kościuszkowskiej, poniżej napis: Lat.