[Afisz. Incipit:] Towarzystwo Przyjaciół Żołnierza Gospoda Żołnierska poleca tanie noclegi o obiady. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz reklamujący Gospoda Żołnierska.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Restauracje; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne