Zum 100 jährigen Jubiläum unserer Firma W. F. Burau-Danzig / W. F. Burau. (W. F. Burau, 1930)
Druk okolicznościowy z wyrazami wdzięczności dla klientów z okazji 100. rocznicy istnienia firmy Verlag W. F. Burau (Gdańsk).