Zum 100 jährigen Jubiläum unserer Firma W. F. Burau-Danzig - Verlag W. F. Burau (Gdańsk). ([Danzig : W. F. Burau, 1930)
Druk okolicznościowy z wyrazami wdzięczności dla klientów z okazji 100. rocznicy istnienia firmy Verlag W. F. Burau (Gdańsk).
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Drukarnie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki okolicznościowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne