Ex Libris Leszka Kosteckiego - Stryjec, Ryszard (1932-1997).; Kostecki, Leszek (1934-1988). (1979)
Na tle wzgórz pod świecącym słońcem daw siedzące koty, u dołu z lewej strony napis: Ex Libris Leszka Kosteckiego.
Data na podstawie inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Keywords: Ekslibrisy artystów; Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.