Wspólnota kapłańska / Bogusław Steczek. - Steczek, Bogusław (1945- ).
Pierwotne doświadczenie wspólnoty Kościoła. Charakterystyczne rysy wspólnoty kapłańskiej. Laboratorium życia wspólnotowego. Wspólnota w codzienności życia. Dar i zadanie.