[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater. Sechstes Abonnement. Erste Vorstellung. Heute Sonntag, den 18. März 1827. Otto von Wittelsbach, Pfalzgraf von Bayern. Ein Drama in 5 Aufzügen von Babo. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1827)
Afisz przedstawienia "Otto von Wittelsbach, Pfalzgraf von Bayern. Ein Drama in 5 Aufzügen" Josepha Mariusa von Babo.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Babo, Joseph Marius von -- (1756-1822). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne